Még a húsvéti habzsidőzsi előtt történt, hogy nagyon ettünk volna valamit ... valami édeset ... nem csokit, nem kekszet, nem sütit ... valami finomat.
Körülnéztem a kamrában és felfedeztem egy üveg narancsos-rumos gesztenyebefőttet!
Tavalyról maradt, Karácsonyra gasztro-ajándéknak és a 30. VKF!-re készítettem.
Azt hittem már mind elfogyott, de úgy tűnik a spájsz jóságos szelleme egyet eldugott nekünk :)
Kevertünk hát egy adag tejszínhabot, kihalásztam a kövér gesztenyeszemeket a befőttesüvegből, tányérra helyeztem a szemeket és mellé-köréhalmoztam a tejszínhabot.
Voilá! Kész is a finomságos nyalánkság! Mindössze 5 perc alatt! Leszámítva azt az egy órát és harminc napot, ami a gesztenyebefőtt eltevéséhez és érlelődéséhez kell :)
Jó étvágyat!
I love rumos gesztenyebefőtt!!!
VálaszTörlésHopp, ide a számba a fotómodell :-DD
Még nem ettem, de most jöhetne egy próba :)
VálaszTörlésJó is az, ha ilyen finomságok bújkálnak a kamrába! Kérlek ugorj be hozzám valamiért: http://szofics.blogspot.com/2010/04/tehetseges-e-vagyok.html
VálaszTörlés