Oldalak

2010. ápr. 8.

Finomságos nyalánkság

Még a húsvéti habzsidőzsi előtt történt, hogy nagyon ettünk volna valamit ... valami édeset ... nem csokit, nem kekszet, nem sütit ... valami finomat.


Körülnéztem a kamrában és felfedeztem egy üveg narancsos-rumos gesztenyebefőttet!
Tavalyról maradt, Karácsonyra gasztro-ajándéknak és a 30. VKF!-re készítettem.
Azt hittem már mind elfogyott, de úgy tűnik a spájsz jóságos szelleme egyet eldugott nekünk :)
Kevertünk hát egy adag tejszínhabot, kihalásztam a kövér gesztenyeszemeket a befőttesüvegből, tányérra helyeztem a szemeket és mellé-köréhalmoztam a tejszínhabot.


Voilá! Kész is a finomságos nyalánkság! Mindössze 5 perc alatt! Leszámítva azt az egy órát és harminc napot, ami a gesztenyebefőtt eltevéséhez és érlelődéséhez kell :)


Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

Chef Viki írta...

I love rumos gesztenyebefőtt!!!

Hopp, ide a számba a fotómodell :-DD

Bianka írta...

Még nem ettem, de most jöhetne egy próba :)

Lizann írta...

Jó is az, ha ilyen finomságok bújkálnak a kamrába! Kérlek ugorj be hozzám valamiért: http://szofics.blogspot.com/2010/04/tehetseges-e-vagyok.html